Persberichten » Bbouwadvies te gast bij Pom West-Vlaanderen en Agentschap Ondernemen

luchtdichting en isolatie

Het is helaas reeds voorbij maar Bbouwadvies zorgde voor de uiteenzetting- luchtdichting- isolatie.
Bovendien Bloowerdoorden we het gebouw ondersteboven. Aangever was Het Agentschap Ondernemen en De POM West-Vlaanderen.

Laat uw bedrijfsgebouw niet in de kou staan!

Isoleren en luchtdichtheid zijn belangrijke aspecten om warmteverliezen van uw kantoor of werkplaats te beperken. Bovendien verlaagt u zo uw energiefactuur. Deze maatregelen lijken misschien vanzelfsprekend bij nieuwbouw, maar ook bij bestaande gebouwen loont het de moeite om warmteverliezen aan te pakken.

Voor deze infoavond waren we te gast in het gloednieuwe gebouw van AVC op het bedrijventerrein Evolis in Kortrijk. De 80 aanwezigen kregen een overzicht van diverse soorten isolatie, hun eigenschappen en toepassingen, technische oplossingen om warmteverliezen te beperken, de bestaande en toekomstige regelgeving en subsidies...

De theorie werd in de praktijk gebracht aan de hand van een inspirerend praktijkvoorbeeld, live demonstraties van een blowerdoortest en thermografie (warmtebeelden). Op de minibeurs waren 5 professionals uit de sector vertegenwoordigd, namelijk B-bouwadvies, Infrared Services, Rato elektronika, Testo & Thermodetect. Zij gaven meer uitleg over hun diensten of producten.